• 01
 • 02

KASSA

Kontaktinformation

Adress

ÅNGERRÄTT
Ingen onlinekurs har ångerrätt, och distansköpslagen gäller inte eftersom du får tillgång till hela eller delar av materialet direkt efter köp. Om du är missnöjd är du självklart välkommen att höra av dig för att diskutera en lösning.

BETALNINGSVILLKOR VID DELBETALNING
Du ansvarar för att pengarna finns på kortet vid varje debitering. Efter 3 misslyckade debiteringsförsök skickas en faktura med en faktureringsavgift på 60:- utöver summan som ska betalas för kursen.

MEJLUTSKICK
Du godkänner att Malin Kay gör utskick till din mejl med information om kursen samt nyhetsbrev. Du kan när som helst avbryta prenumerationen eller ändra inställningar så att du bara får information om de kurser du är anmäld till.
Jag godkänner
Stäng

Betalningsalternativ

 • Bästa värde!
  Betala allt nu: 2 490:-kr1992.00
 • Bästa värde!
  Delbetala: 1 275:-/månad i 2 månader2x kr1020.00

För att betala med Klarna, välj 'Betala allt nu'. Välj sedan bland Klarnas betalningsalternativ nedan.


 • Totalt belopp
 • 1xSångsprintenkr0
  -+

Alla priser i SEK

Betalningsuppgifter

Du blir inte debiterad idag, men om du vid ett senare tillfälle väljer att köpa någon annan tjänst hos oss så kommer detta kort att användas för den transaktionen.

Observera!

Vänligen uppdatera/lämna inte sidan under ditt köp. Följ stegen i kassan tills du ser bekräftelsen på att köpet är klart.

ERBJUDANDE!

Allt om vibrato
Sångströsslet workshop, spara 100:-
Visste du att det finns 3 olika typer av vibrato, och att alla går att utveckla? Här får du lära dig hitta, öva upp och kontrollera ditt vibrato, inkl hur du hanterar oönskat vibrato. Livesänd workshop, var med live eller se i efterhand. Datum sätts inom kort.

Ord. pris 490:- 
nu 390:-

kr312.00

Behandlar...