Slipp fastna i låg motivation, övertänkande och förvirring... Få ett sammanhang för din övning, lär dit nya saker varje månad och få hjälpen du behöver för att komma vidare i din sång!


OBS! Öppet för dig som gått eller har tillgång till Sångsprinten.

3 sätt att få hjälp under masterclassen:

Få svar på en fråga: ställ din fråga via chatten eller via påslagen kamera och mikrofon.

Få coachning live: sjung något du vill ha hjälp med under masterclassen via påslagen kamera och mikrofon.

Lyssna och lär: Ta del av svaren och coachningen som andra medlemmar får.

SÅHÄR FUNGRAR DET:

Medlemskapet kostar 289:-/månad så länge du är medlem. Medlemskapet har ingen bindningstid eller uppsägningstid.


Detta är ett nytt koncept som kommer utvecklas över tid och öka i pris. Vill du fortsätta som medlem kommer du behålla dagens pris (289:-/månad) under hela ditt medlemsskap.

  • 01
  • 02
KASSA

Kontaktinformation

Adress

ÅNGERRÄTT
Ingen onlinekurs har ångerrätt, och distansköpslagen gäller inte eftersom du får tillgång till hela eller delar av materialet direkt efter köp. Om du är missnöjd är du självklart välkommen att höra av dig för att diskutera en lösning.

BETALNINGSVILLKOR VID DELBETALNING
Du ansvarar för att pengarna finns på kortet vid varje debitering. Efter 3 misslyckade debiteringsförsök skickas en faktura med en förseningsavgift på 60:- och en administrativ avgift på 50:- utöver summan som ska betalas för kursen.

MEJLUTSKICK
Du godkänner att Malin Kay gör utskick till din mejl med information om kursen samt nyhetsbrev. Du kan när som helst avbryta prenumerationen eller ändra inställningar så att du bara får information om de kurser du är anmäld till.
Jag godkänner
Stäng

Betalningsuppgifter

Du blir inte debiterad idag, men om du vid ett senare tillfälle väljer att köpa någon annan tjänst hos oss så kommer detta kort att användas för den transaktionen.

Behandlar...

  • Delbetalning
  • Sånglabbetkr231.20
  • Kommande betalningar
  • kr231.20

Alla priser i SEK